Rubriky
Zprávy

Výzva pro zubaře: Pojďte do Děčína a vybudujte svou kariéru v srdci krásné přírody!

Statutární město Děčín hledá zubního lékaře, který by si otevřel svou ordinaci v jednom z nejzelenějších měst severních Čech. Co nabízíme, najdete v článku.

 Co nabízíme?

  • Dvě plně vybavené ordinace s čekárnou. (Ordinace se uvolní z důvodu odchodu lékaře se zaběhlou praxí do starobního důchodu. Činnost dobře fungující ordinace by město rádo zachovalo.)
  • Možnost převodu až 2 000 stálých pacientů.
  • Přidělení městského bytu v blízkosti ordinace. (Jedná se o byt 1+1 pro jednotlivce nebo 3+1 pro rodinu.)

Proč Děčín?

Protože Děčín je příjemným místem pro život. Nachází se v krajině na dosah národního parku České Švýcarsko a Českého středohoří. Město a okolí nabízí krásnou přírodu s četnými vyhlídkami, skalními masivy a historickými památkami. Je také ideální destinací pro všechny, kteří mají rádi nejen aktivní odpočinek (cyklostezky, aquapark, zoo, via ferrata, sportoviště, turistické trasy), ale rádi vyrazí i za kulturou (zámek, kino, divadlo). Je rovněž významným dopravním uzlem uprostřed strategického dopravního spoje Praha – Drážďany.

Děčín nabízí také dobré podmínky pro rodinný život. Na území města je řada mateřských i základních škol a vzdělání nabízejí i alternativní školská zařízení. Naleznete zde několik středních škol, například gymnázium, obchodní akademii, školy s technickým zaměřením, zdravotnickou školu, zemědělskou školu a v Děčíně má své pracoviště také ČVUT v Praze, Fakulta dopravní a Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská.

Více informací o dění ve městě najdete na webových stránkách:

www.mmdecin.cz a www.idecin.cz.

V případě dotazů se neváhejte obrátit na e-mail:

mesto@mmdecin.cz.

Zdroj: Magistrát města Děčín