Rubriky
Zprávy

Ve městě začal Týden sociálních služeb

V říjnu se můžete těšit na dny otevřených dveří v zařízeních, které poskytují sociální služby a další zajímavé aktivity. V týdnu od 7. do 13. října si pro vás město a ve spolupráci s dalšími organizacemi připravilo bohatý program. V rámci dnů otevřených dveří v sociálních službách dostanete možnost nahlédnout do pobytové služby pro seniory, služby pro osoby s postižením nebo závislostmi a můžete se seznámit s chodem největší pečovatelské služby ve městě, mateřského centra a dalších organizací.

Kromě toho bude v organizacích připraven i doprovodný program, tvořivé dílničky pro děti, zajímavé besedy, prodejní výstavy výrobků klientů a mnoho dalšího. V úterý 8. října se můžete těšit na promítání filmu „Moudrost traumatu“, na které naváže beseda s terapeutkou Martinou Polákovou.

Největší akcí celého týdne je středeční „Den zdraví a služeb“, veletrh sociálních a navazujících služeb, který se koná 9. října od 10 do 16 hodin v děčínském Centru Pivovar. Statutární město Děčín se týdnem plným akcí připojuje k 16. ročníku celonárodního Týdne sociálních služeb ČR, o kterém se více dočtete na webové stránce www.tyden-socialnich-sluzeb.cz.

AKTUÁLNÍ UPOZORNĚNÍ: Z důvodu epidemiologické situace byl vyhlášen zákaz návštěv v Domově Potoky v Dolní Chřibské, den otevřených dveří v úterý 8.10. se tedy ruší.

tyden sluzeb

den zdravi

Zdroj: Magistrát města Děčín