Rubriky
Sport Zprávy

Petr Przybyla a Lukáš Meisel si vybojovali místo v kádru Medvědů

V minulém týdnu skončilo děčínským hokejistům období zápasové přípravy. Do testovacích utkání naskočili i hráči, kteří usilovali o místo v kádru Medvědů. Řeč je o obránci Lukáši Meiselovi a útočníkovi Petrovi Przybylovi. Oba hokejisté uspěli v try-outu a stávají se novými posilami HC Děčín.

Petr Przybyla, jenž prošel mládežnickými výběry Třince, Vsetína a Liberce, naskočil v přípravě Medvědů do pěti duelů. Chyběl akorát v úvodním klání na ledě Kadaně. A jaký je hokejový životopis jednadvacetiletého útočníka? Na svém kontě má 28 druholigových utkání, ve kterých nasbíral 13 bodů (5+8). Třetí nejvyšší soutěž hrál v barvách Hronova a Šumperku. V loňských sezónách nastupoval i v DHL extralize juniorů, kde jeho bodová bilance činila 8 gólů a 10 přihrávek v 52 zápasech.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/petr-przybyla/10082056

Lukáš Meisel absolvoval plnou porci přípravných duelů Děčína. V šesti zápasech se navíc prosadil bodově. Hned na úvod zaznamenal dvacetiletý obránce asistenci na půdě nováčka 2. ligy, v domácích duelech s Kadaní a Ústím se dokonce zapsal mezi střelce.

Statistiky: https://www.hokej.cz/hrac/lukas-meisel/10085966/ca…

Borci, vítejte a ať se daří!