Rubriky
Sport Zprávy

VIF novým partnerem Válečníků

Děčínský basketbal získal nového českého partnera! Společnost VIF je poměrně mladým, o to dynamičtějším lídrem na trhu se slunečními brýlemi. Kromě stylových sportovních nabízí také dětské a mládežnické nebo i lyžařské brýle, a to ve vysoké kvalitě s doživotní zárukou na obroučky, prodlouženou lhůtou na vrácení zboží či dopravou zdarma na všechny produkty.

VIF klade důraz na podporu a rozvoj mládeže, řadí se tak do portfolia partnerů mládeže. Jako titulární partner pak vstupuje do programu VIF YOUNG WARRIORS zaměřeného na přípravu vybraných tréninkových skupin pro přípravu na vrcholovou sportovní úroveň v basketbalu. Zároveň nový partner dopřeje komfort i členům profesionálního A-týmu, kteří na konci srpna obdrželi brýle typu VIF one, jak pro parádu, tak hlavně na ochranu proti stále silnému slunečnímu záření nejen na konci léta.

Kompletní nabídku se všemi produkty naleznete na samotném webu. Inspirací Vám mohou být třeba i hráči A-týmu.

„Ze spolupráce a partnerství s Válečníky Děčín mám obrovskou radost. Je pro mě ctí spolupracovat s klubem, který se pravidelně umisťuje na nejvyšších příčkách basketbalové ligy napříč věkovými kategoriemi a vychovává nejlepší české basketbalisty. Spojila nás společná vize rozvoje a podpory mladých talentů, která je hluboce zakořeněna v DNA značky VIF. Sponzoring programu Young Warriors, jehož cílem je připravit mladé hráče a hráčky na vrcholovou sportovní úroveň, představuje jedinečnou příležitost, jak podpořit cestu basketbalových nadějí za jejich snem.“, uvedl k nové spolupráci Jakub Lorenc, spolumajitel společnosti VIF.

Nového partnera můžete sledovat na různých infromačních kanálech, a třeba tam zachytíte i mladé Válečníky či Válečnice nebo hráče profesionálního A-týmu:

facebook

instagram 

youtube

tiktok

Zdroj: BK Děčín