Rubriky
Kultura Sport Zprávy

Běh na podporu Vojenského fondu solidarity a Nadace policistů a hasičů

Pod jednou vlajkou, jedna rodina. Přijďte během vyjádřit podporu našim vojákům, policistům a hasičům.

Po roce se můžete těšit na meziročník skvělé charitativní akce, která se uskuteční pod záštitou Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje v sobotu 10. 8. 2024  od  12 hod. v Děčíně na Smetanově nábřeží.

Ve spolupráci a se svolením Self Defense Division, z.s. pořádáme meziročník  Běhu na podporu Vojenského fondu solidarity a  Nadace policistů a hasičů, neboť jsme se rozhodli pokračovat v tradici běhu a zorganizovat tento meziročník, aby nezanikla skvělá myšlenka pomoci Vojenskému fondu solidarity a Nadaci policistů a hasičů.

Tato sportovní akce nikdy nebyla o závodění, ale o samotném běhu, který pomáhá. Během chceme společně s vámi vyjádřit podporu našim vojákům, policistům a hasičům.

Výtěžek ze startovného bude věnován na podporu všem odvážným mužům a ženám, kteří brání naše životy a zdraví s nasazením vlastního života. Za tým organizátorů Renata Michajličenková, vedoucí obvodního oddělení PČR Děčín – Podmokly.

KATEGORIE

5 km  – dospělí
0,5 – 1 km  – děti do 15 let, případně i  rodiče

STARTOVNÉ:

Dospělí: 300,-Kč
Děti: 150,-Kč

REGISTRACE:

https://www.sport-base.cz/kalendar/2024.htm

Na místě budou ukázky vojenské, policejní, hasičské a záchranářské techniky, atrakce pro děti a další. Přijďte a užijte si bezva den jak pro dospělé, tak pro děti.

Děčín  5. srpna 2024
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje