Rubriky
Sport Zprávy

Další odchovanec hlásí návrat domů! Grizzly posílí útočník Daniel Dej

Dalším hráčem, který začal dělat své první hokejové krůčky v Děčíně a nyní se vrací zpátky, je útočník Daniel Dej. Jednadvacetiletý forvard už Medvědům pomáhal formou střídavých startů v loňské sezóně a v té nadcházející na ně naváže.

Důrazný hokejista ohlásil návrat po letech strávených v Litvínově, kde působil od 8. třídy. Poslední roky byl členem juniorky a nastupoval v DHL extralize juniorů. V minulém ročníku, ve kterém nosil na černožlutém dresu kapitánské céčko, odehrál 55 utkání a zaznamenal 22 kanadských bodů (8+14). Celkově má v nejvyšší juniorské soutěži na svém kontě 115 střetnutí s bilancí 18 branek a 22 gólových nahrávek. Mladý útočník má za sebou i šestizápasovou epizodu za juniorský tým Pirátů v Lize juniorů.

Jak již bylo uvedeno, děčínský odchovanec stačil nakouknout i do seniorského hokeje. Premiéru si odbyl už v ročníku 2021/22, když hájil barvy Děčína v druholigovém klání proti Nové Pace. Další čtyři duely přidal v loňské sezóně, což mu přineslo i premiérový bod za asistenci.

Vítej doma, Dane a ať se daří!

Statistiky: https://www.eliteprospects.com/player/559513/danie…

Zdroj: HC Děčín