Rubriky
Dětem Zprávy

Zoo Děčín odmění školáky za celoroční snahu vstupem zdarma!

Zoologická zahrada v Děčíně přichází s fantastickou nabídkou pro všechny školáky ve věku od 6 do 15 let. V pátek 28. června se mohou těšit na vstup zdarma do zoo jako poděkování za jejich celoroční úsilí a snahu ve škole. Tato jedinečná příležitost je skvělým způsobem, jak odměnit mladé studenty a poskytnout jim nezapomenutelný zážitek na začátku letních prázdnin.

Zoo Děčín, známá svou rozmanitostí zvířecích druhů a krásným prostředím, je ideálním místem pro rodinný výlet. Školáci se mohou těšit na setkání s fascinujícími zvířaty, jako je medvěd kamčatský, tapír jihoamerický, makakové chocholatí, takini indičtí a spoustou další. Kromě toho je v zoo k dispozici celá řada vzdělávacích a zábavných aktivit, které nejen pobaví, ale také rozšíří jejich znalosti o přírodě a ochraně zvířat.

A to není vše! Školáci mají také možnost zdarma navštívit Expozici Rajské ostrovy. Tato expozice nabízí úchvatný pohled nejen na podmořský svět, kde mohou obdivovat pestrobarevné ryby, korály, ale také další exotické živočichy.

Jak získat vstup zdarma:

• nabídka platí pro všechny školáky ve věku od 6 do 15 let
• akce se koná v pátek 28. června
• vysvědčení nám nosit nemusíte

Přijďte oslavit začátek letních prázdnin do nádherného světa zvířat a užijte si den plný dobrodružství a zábavy!

Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo nás sledujte na sociálních sítích.

Alena Houšková
Zoologická zahrada Děčín – Pastýřská stěna, příspěvková organizace